doc-dr-rumen-rusevДоц. д-р Румен Русев, основател и управител на Репро Инова, е международно признат експерт в областта на репродуктивната имунология и ендокринология. Завършва медицина в Медицинска Академия София и защитава дисертация по трансплантационна имунолгия в Институт за спешна медицинска помощ “Н. Пирогов”. Научен Директор на Fertility and Cryogenics, Chicago, IL, САЩ и на Клиничен Институт по Репродуктивна медицина – Плевен. До 2009 г. е директор на Millenova Immunology Laboratories and CARI Reproductive Institute, Chicago, САЩ. Хонорoван професор и консултант по репродуктивна имунология към Torre Angeles Hospital Pedregal, Mexico City, Мексико. От 1990 работи в САЩ.

Специализира репродуктивна иммунология и ендокринология в Methodist Hospital, Indianapolis, Indiana. Работил е в Genetics and IVF Institute, Fairfax, VA, and Center for Human Reproduction, Chicago.Лицензиран специалист по репродуктивна ендокринология и имунология и диагностична имунология c имунотерапия. Има повече от 130 публикации във водещи научни списания, глави от книги, монография и 3 патента за имунолгични тестове.

Д-р Русев има повече от 30 изнесени лекции в областта на репродуктивната медицина като канен лектор в над 10 държави. Член е на: American Society for Reproductive Medicine, American Society of Reproductive Immunology, International Coordination Committee for Immunology of Reproduction, Българска Асоциация по Клинична Имунология.

gabriel_team1Габриел Елмаджиян е отговорник на имунологичната лаборатория и част от екипа на Репро Инова още от нейното основаване .  Придобива магистърска степен по молекулярна биология в СУ „Св. Кл. Охридски“. Занимава се професионално с проблемите на репродуктивната имунология от 2005 година в Института по биология и имунология на размножаването, БАН. Преминава курс на обучение по съвременни молекулярни и биохимични методи в Йена, Германия.  Специализира АРТ техники в ин витро клиники Олимед и Рола.

mina_teamМина Минчева придобива магистърска степен по медицински асистирани репродуктивни технологии, защитена в департамента по Клинични науки на University of Nottingham и магистърска степен по биология на развитието от СУ „Св. Кл. Охридски“. Преминава курс на обучение по съвременни молекулярни и биохимични методи в Йена, Германия.  Специализира в ембриологичната лаборатория на клиниката за асистирана репродукция на King’s Collage Hospital, Лондон и в Ин витро медицински център „Димитров“, София.

Антонина Кирова се присъедини към нашия екип като част от стажантската програма на „Репро Инова“ през март 2015г. През периода на обучение показа завидни качества в лабораторна среда, желание и способност да усвоява нови знание и умения. От септември 2015 е официално част от лабораторията.

Придобива магистърска степен по молекулярна биология в СУ „Св. Кл. Охридски“. Преминава практически курс по Невробиология в Лайпциг, Германия. Взема участие във „Второ Черноморско международно училище по имунология”.