doc-dr-rumen-rusevДоц. д-р Румен Русев, основател и управител на Репро Инова, е международно признат експерт в областта на репродуктивната имунология и ендокринология. Завършва медицина в Медицинска Академия София и защитава дисертация по трансплантационна имунолгия в Институт за спешна медицинска помощ “Н. Пирогов”. Научен Директор на Fertility and Cryogenics, Chicago, IL, САЩ. До 2009 г. е директор на Millenova Immunology Laboratories and CARI Reproductive Institute, Chicago, САЩ. Хонорoван професор и консултант по репродуктивна имунология към Torre Angeles Hospital Pedregal, Mexico City, Мексико. От 1990 работи в САЩ.

Специализира репродуктивна иммунология и ендокринология в Methodist Hospital, Indianapolis, Indiana. Работил е в Genetics and IVF Institute, Fairfax, VA, and Center for Human Reproduction, Chicago.Лицензиран специалист по репродуктивна ендокринология и имунология и диагностична имунология c имунотерапия. Има повече от 130 публикации във водещи научни списания, глави от книги, монография и 3 патента за имунолгични тестове.

Д-р Русев има повече от 30 изнесени лекции в областта на репродуктивната медицина като канен лектор в над 10 държави. Член е на: American Society for Reproductive Medicine, American Society of Reproductive Immunology, International Coordination Committee for Immunology of Reproduction, Българска Асоциация по Клинична Имунология.

gabriel_team1Габриел Елмаджиян е мениджър на имунологичната лаборатория и част от екипа на Репро Инова още от нейното основаване .  Придобива магистърска степен по молекулярна биология в СУ „Св. Кл. Охридски“. Занимава се професионално с проблемите на репродуктивната имунология от 2005 година в Института по биология и имунология на размножаването, БАН. Преминава курс на обучение по съвременни молекулярни и биохимични методи в Йена, Германия.  Специализира АРТ техники в ин витро клиники Олимед и Рола.

Асистент и докторант в лабораторията по репродуктивни ОМИКс технологии към ИБИР, БАН

 

Антонина Кирова се присъедини към нашия екип като част от стажантската програма на „Репро Инова“ през март 2015г. През периода на обучение показа завидни качества в лабораторна среда, желание и способност да усвоява нови знание и умения. От септември 2015 е официално част от лабораторията.

Придобива магистърска степен по молекулярна биология в СУ „Св. Кл. Охридски“. Преминава практически курс по Невробиология в Лайпциг, Германия. Взема участие във „Второ Черноморско международно училище по имунология”.